Kuuma omenapiirakka tai imurin putki eivät todellakaan ole turvallisia itsetyydytysvälineitä. Sen sijaan moni muu kotoa löytyvä asia on! Listasimme parhaat tavarat kuumiin kotileikkeihin.

1. Helmikaulakoru

Aloita viekotteleva striptease-esitys koru kaulassasi. Kun lopulta riisut sen, kiedo se miehen peniksen ympärille.

Kiedo se hitaasti ja ala tyydyttää häntä. Helmien rakenne aiheuttaa erilaisen ja erityisen tuntemuksen peniksen iholla, lupaa seksologi Debra Laino.

2. Puulusikka

Tämä joka keittiöstä löytyvä väline soveltuu hyvin piiskaamiseen. Hygienista huolehtiaksesi kääri lusikka ensin muovikelmuun, sillä huokoista materiaalia on vaikea desinfioida kunnolla.

3. Kurkku

Kurkku on malliltaan erinomainen dildo. Myös kurkku tulee suojata kelmulla, jottei sen pinnalta pääse bakteereja emättimeen. Mikäli kurkkua ei aio syödä jälkikäteen, suojaksi käy myös kondomi.

4. Tyynyt

Voi kuulostaa yllättävältä, mutta tyynyt ja pyyhkeet sopivat loistavasti klitoriksen stimulointiin.

Pelkästä hankaamisesta voi saada paljon nautintoa, sanoo seksiterapeutti Rachel Needle.

5. Suihku

Tämä on naisia varten. Suunta suihkunpää suoraan klitorikseen. Moni suihku on varustettu erilaisilla hierontaominaisuuksilla, joista jokainen löytää oman suosikkinsa.

6. Pesusieni

Jos kasvojen tai selän ihon kuoriminen on sinusta ihanaa, sinä tai puolisosi saatatte nauttia samoista tuntemuksista myös sisäreisien, takamuksen ja rintojen alueella, neuvoo seksuaaliopettaja Kim Airs. Valitse sieni, joka on puhdas, eikä liian karkea.

7. Syömäpuikot

Syömäpuikot eivät kuulosta seksikkäältä, mutta hätätilanteessa niistä saa väsättyä oivat nänninipistimet. Sido kaksi syömäpuikkoa päistä yhteen napakalla kuminauhalla.

8. Suuvesi

Kokeile purskutella suuvedellä ennen suuseksin antamista. Se jättää jälkeensä kihelmöivän tunteen kumppanin sukuelimissä.

9. Kookosöljy

Orgaaninen kookosöljy, jossa ei ole säilöntäaineita tai kemikaaleja, sopii hyvin liukasteeksi. Muista kuitenkin, ettei öljyä saa käyttää lateksikondomin parina.

Valitse myös avaamaton pakkaus, jottei öljyyn ole päässyt bakteereita.

10. Sukkahousut

Käytä sukkahousuja sitoaksesi kumppanin kädet, tämän suostumuksella tietenkin. Sukkahousuja voi käyttää myös silmät peittävänä siteenä. Sukkahousujen puutteessa saman asian ajavat huivit.

Lähde: Women’s Health

Lue myös: 

Miksi penis vaihtaa väriä? Katso, milloin on syytä mennä lääkäriin

Mikä on pahin asia, mitä voi kysyä seksin jälkeen? Tässä vastaus