Aloititko liikkumisen tauon jälkeen? Anna puhelimesi olla personal trainerisi ja lataa parhaat sovellukset tukemaan treeniäsi.

Klassikko

Sportstracker

Haluatko, että sinulla on mustaa valkoisella jokaisesta treenistäsi? Sportstracker piirtää kartan juoksemastasi tai pyöräilemästäsi reitistä, mittaa kulkemasi kilometrit, kertoo kunkin kilometrin nopeuden ja koko lenkin keskinopeuden, kulutetut kilokalorit ja antaa suositellun palautumisajan. Sovellus kerää kilometrit yhteen ja esimerkiksi kuukausittaisen ja myös vuosittaisen juoksun tai muun treenin määrän seuraaminen on helppoa.

Samoja rundeja juostessa sovellus myös kertoo, milloin teet reitillä nopeimman ajan, mikä motivoi lisää ja voi kertoa kunnonkin kohoamisesta.

Sovelluksen avulla voit myös yhdistää voimasi lähialueellasi urheilevien kanssa ja tarkkailla toisten reittejä ja aikoja. Appi toimii myös salitreenissä, palloilulajeissa ja missä tahansa lempilajissa.

Ilmainen

Trendikäs

Zmeu

Kaipaatko mielenrauhaa ja luonnon läsnäoloa? Zmeu Repovesi on interaktiivinen vaelluskartta ja suunnittelutyökalu, jolla voit mitata toivomasi reitin Repoveden trendikkäässä kansallispuistossa. Saat myös jäljellä olevan patikointiajan ja etäisyyden mihin tahansa kohteeseen. Sovelluksen avulla näet sijaintisi kartalla ja myös maantieteelliset koordinaatit sekä korkeutesi.

Appi sisältää yli 120 kilometriä vaellusreittejä, 130 nähtävyyttä ja muuta kiinnostavaa kohdetta sekä upeita panoramakuvia.

Saatavilla ovat myös Zmeu Nuuksio, Oulanka ja Sipoonkorpi.

Lue myös: Houkuttaako vaellus Suomen luonnossa? Tässä ovat kiinnostavimmat luontokohteet

Ilmainen

Motivoiva

Gorilla Workout Body Beast

Roiku ja hypi kuin apina! Gorilla Workout Body Beast tarjoaa yli 175 treeniohjelmaa ja yli 40 erilaista, kehonpainolla tehtävää liikettä ja kannustaa treenaamaan omassa olohuoneessa.

Voit esimerkiksi valita intervallitreenin, yläkropan treenin, beach bodyn tai maratoonarin lihaskunto-ohjelman. Appissa on neljä tasoa kevyestä jo konkariin ja videot joka liikkeestä.

Hinta 1,09 e

Tehokas

Freeletics Bodyweight

Haaveiletko sixpackista tai pikajuoksijan pakaroista? Freeletics Bodyweight tarjoaa tavoitteesi mukaisia ja aikatauluusi mahtuvia 10-30 minuutin treenejä, joihin et tarvitse muuta välinettä kuin oman kroppasi. Haluat sitten kohottaa peruskuntoa, saada lisää lihaksia tai voimaa, 900 erilaista treenivariaatiota antavat vinkkejä ja innostavat urheilemaan kerta toisensa jälkeen.

Ilmainen

Lue myös: Ajanpuute ei enää ole tekosyy – neljän minuutin HIIT-treeni

Syömisen apuri

My FitnessPal

Kiinnostavatko kalorit, hiilarit tai proteiinit? My FitnessPal auttaa syömään terveellisemmin ja niin, että tuet ruokailuilla treenejäsi, jolloin jaksat paremmin ja kehityt nopeammin. Kirjaa ylös syömäsi sapuskat, skannaa kaupassa tuotteiden viivakoodeja ja näe heti niiden kilokalori- ja ravintoainemäärät, opettele kokkaamaan ja valitsemaan terveellisempiä valintoja.

Ilmainen

Tsekkaa myös nämä

Tee näin

Lataa sovellus joko sen nettisivuilta, AppStoresta tai GooglePlaysta.  Useimmista fitnessappeista voit ladata ilmaisen sovelluksen. Sovelluksien Pro-versiot maksavat usein muutamia euroja.

Lue myös:

Haluatko saada enemmän irti terveydestäsi? Asenna kännykkään nämä sovellukset

Toimivatko kompressiosukat? Nämä urheiluvaatteet vaikuttavat oikeasti urheilusuoritukseen

Näin pääset huippukuntoon ennätysajassa