Orgasmi on varma keino pitää nainen tyytyväisenä. Naisen nautinnosta kuitenkin erityisen tekee se, että hän kykenee saamaan useita orgasmeja, kunhan rakastajalta löytyy taitoja.

Orgasmin metsästys on miehille tuttuja. Moninkertainen orgasmi vie kuitenkin homman seuraavalle tasolle.

Tutkimusten mukaan 14-40 prosenttia naisista on kokenut moninkertaisia orgasmeja.  Men’s Health -lehti listasi neljä askelta, joiden avulla mies voi varmistaa, että hänen naisensa kuuluu tähän onnekkaaseen joukkoon.

Seuraavalla kerralla, kun peitto pöllyää, kokeile näitä neljää kikkaa.

1. Panosta seksuaaliseen jännitteeseen

Halulla on tärkeä rooli seksuaalisessa nautinnossa. Voimakkaan seksuaalisen jännitteen luominen takaa sen, että nainen on tarpeeksi kiihottunut seksin aikana. Näitä tuntemuksia on ylläpidettävä vielä naisen ensimmäisen orgasmin jälkeen.

2. Pidä pieni breikki

Kun nainen saa orgasmin, anna hänelle lyhyt toipumistauko. Klitoris on erittäin herkkä heti orgasmin jälkeen, joten kevytkin kosketus voi tuntua ylivoimaiselta. Älä kuitenkaan lopeta hommia kokonaan. Keskity hetken aikaa naisen rintoihin tai suutele hänen kaulaansa, jotta sinun ei tarvitse tauon jälkeen aloittaa orgasmin rakentamista alusta.

3. Jatka hellästi

Kun nainen saa orgasmin, kiihtyy verenkierto hänen sukuelimissään. Tämä tarkoittaa, että hänen on helpompi päästä huipulle toisen kerran. Aloita toinen kierros kevyellä kosketuksella. Hyväile klitorista ensi hitaasti ja lisää vauhtia ja voimakkuutta hiljalleen, kunnes hän on valmis uuteen kliimaksiin.

4. Mieti uusia tulokulmia

Vanhoissa ja hyväksi havaituissa liikkeissä ei ole mitään vikaa. Jos kuitenkin haluat tuottaa naiselle nautintoa, jollaista hän ei ole ennen kokenut, on aika yrittää jotain uutta. Tutkaile uusia erogeenisiä alueita. Jos klitoris on yhä kosketusherkkä ensimmäisestä orgasmista, kokeile esimerkiksi G-pisteen stimulointia.

Lähde: Men’s Health

Lue myös:

Orgasmille voi olla yliherkkä -oireet kuin flunssassa

Hyvän orgasmin salaisuus on huumori

Orgasmi kateissa? Naiset paljastavat, kuinka pistät naisesi laukeamaan