Kesä lähestyy, joten on aika päivittää vaatekaappi vuodenajan trendien mukaiseksi. Listasimme miesten kesämuodin kiinnostavimmat tyylit.

Pystyraidat

80-luvun kulta-ajalta tutut pystyraidat tekevät paluun. Monipuolinen raita sopii niin puvun, kauluspaidan kuin t-paidankin kuviointiin. Kannattaa myös muistaa vanha muotifakta: pystyraita hoikentaa!

pystyraita1

Raitapaita, H&M, 19,99 e

Pastellipuvut

Synkkäsävyiset puvut kuuluvat syksyyn ja talveen. Ole hääseurueen väriläiskä ja pukeudu kesäisen pehmeänsävyiseen pukuun. Tämän kesämuodin komeimman asun voi yleensä mätsätä helposti myös seuralaisen tyyliin.

pastellipuku

Puvuntakki ja -housut, Topman, 170 e

Havaijipaidat

Unohda yksiväriset kesäpaidat ja pukeudu rohkeasti värikkääseen havaijikuosiin. Suomen perinteisen kylmä kesäkin lämpenee pari astetta, kun astelet näin kuumissa kuvioissa. Havaijipaitoja on viime aikoina bongattu jopa Louis Vuittonin catwalkilla asti.

havaijipaita

Lyhythihainen kauluspaita, Jack & Jones / Ellos, 24,99 e

Ulkoilutakit

Okei, älä nyt hypi riemusta ja vedä yllesi niitä rytkyjä, joissa kuljet metsässä. Eräjormailu on nyt kuitenkin in. Napakan bomberin voi hylätä, sillä kaikkein tyylikkäin tyyppi valitsee tuuliseen kesäsäähän kivasti kahisevan tai kiiltävän teknisen takin. Näillä takeilla ei kuitenkaan tarvitse välttämättä sulautua maastoon, vaan väreillä kannattaa leikitellä.

rokseri

Anorakki, R-Collection, 169 e

Lyhyet shortsit

Tänä kesänä saa olla rehellisen härski. 70- ja 80-luvulta tutut miesten lyhyttäkin lyhyemmät shortsit ovat nyt kuumaa kamaa. Materiaalin kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana, eli voit vetää jalkaasi niin farkkua, verkkaria kuin myös siistimpää versiota.

shortsit

Chino-shortsit, Topman, 30 e

Yksivärisyys

Unohda kokomusta, miten olisi kokovalkoinen? Jos valkoinen tuntuu liian vaaralliselta, niin lähde varovasti liikkeelle esimerkiksi beigellä tai tummansinisellä. Nyt on myös sallittua pukeutua kokofarkkuun.

kokovalkoinen

Kokovalkoista nähtiin esimerkiksi Pariisin muotiviikoilla Officine Généralen kesänäytöksessä.

Isätyyli

Tämä on kesätyyleistä se kaikkein helpoin ja saattaa jo löytyä vaatekaapistasi. Tavallisia vaatteita astetta löysemmät paidat ja housut, eli ne isien suosimat vaatteet ovat nimittäin muotiväen mieleen. Tässä lookissa yksinkertaisuus ja mukavuus ovat valttia. Suosi klassisia vahvoja värejä, kuten sinistä ja punaista. Äläkä unohda lippistä!

pikeepaita

Pikeepaita, Selected HOMME / Ellos, 24,99 e

Lue myös:

Tärpit farkkuostoksille – uskalla ostaa tarpeeksi tiukat

Kuulostaako tämä tyylimoka tutulta? Näitä asioita naiset vihaavat

Sukat ja kengät ovat tärkeimpiä ostoksiasi – 4 vinkkiä, kuinka valitset juuri oikeat