kaupallinen yhteistyö

Suomen suurimmassa autotapahtumassa Laakkosen Merkkipäivillä on tarjouksia 15 eri automerkiltä.

Laakkosen Merkkipäivät alkavat tänä lauantaina! Autoilijalle ja uuden auton ostajalle se tietää jälleen huimia tarjouksia.

Laakkosen Merkkipäiviä juhlitaan tänä syksynä jo 13. kerran. Viikon kestävät Merkkipäivät tarjoavat kuluttajille loistavia auto-, huolto-, varaosa-, varuste- ja vakuutustarjouksia, joita et yksinkertaisesti saa muualta. Kaiken kaikkiaan tarjouksia on yhteensä 15 eri automerkiltä!

Merkkipäivät Laakkosen liikkeissä 7.-14.10.2017

Suomen suurin autotapahtuma

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Laakkosen Merkkipäivät ovat Suomen suurin autotapahtuma. Ostosten lomassa liikkeissä voi nauttia myös monipuolisesta ohjelmasta: esimerkiksi Oulun liikkeessä esiintyy Suvi Teräsniska, Turun Laakkosella emännöi Lola Odusoga ja Porvoossa Nicke Lignell.

Laakkosen syksyyn mahtuu myös paljon uutta. Merkkipäivien avajaisviikonloppuna Raisioon avataan uusi Ford Store -konseptiliike ja Ouluun Laakkosen Vaihtoautokeskus.

– Myös Porvoossa avataan uusi liike. Saamme siellä saman katon alle Ford-, Nissan- ja Škoda-merkit. Uusi liike on nyt samalla tontilla kuin Volkswagen-liikkeemme, Laakkosen markkinointijohtaja Tea Koivisto kertoo.

Koivisto toteaa, että uusien liikkeiden jälkeen Laakkosella on 25 autoliikettä, joista läntisin on Turussa/Raisiossa, itäisin Lieksassa, eteläisin Helsingissä ja pohjoisin Oulussa. Liikkeet ovat täyden palvelun autotaloja, joista kolme keskittyy yksinomaan vaihtoautojen myyntiin.

laakkosen merkkipäivät

Laakkosen Merkkipäivät täynnä huipputarjouksia

Merkkipäivien tarjouksia kannattaa käydä metsästämässä paikan päällä Laakkosen liikkeissä. Joitakin tarjouksia on mahdollisuus hankkia myös verkossa.

– Uusien autojen tarjoukset koskevat yleensä rajoitettua erää. Vaihtoautot sekä osan uusista tarjousautoista voi ostaa nyt myös verkossa, Tea Koivisto Laakkoselta paljastaa.

Koivisto mainitsee lisäksi muutamia muita kiinnostavia tarjouksia, joita kannattaa kärkkyä:

  • FiksuDiilillä uusi auto käyttöösi 129 euron (alkaen) kuukausierällä.
  • Peruskasko vuodeksi 100 euron hintaan.
  • Exide Lithium Power Booster -varavirtalähde 100 euron huippuhintaan.

Merkkipäivät kestävät lauantaista lauantaihin 7.-14.10. Autoliikkeet ovat Merkkipäivien avajaisviikonloppuna auki myös sunnuntaina.

Kaikki Merkkipäivien tarjoukset löydät myös merkkipäivät.fi -sivustolta!

Lue myös:

Vaihtoautoa hankkimassa? Näillä vinkeillä saat vastinetta rahoillesi!

BMW:n hevosvoimat löivät ällikällä Frankfurtin autonäyttelyssä – tällaisia autouutuuksia on tulossa!

Volkswagen Arteonissa on jotain, mitä harvasta automallista löytyy